HAY Quilton bank

De zachte Quilton bank van HAY!

  • Modern design met een klassiek nadenpatroon
  • Modulair bankensysteem
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

Artikelnummer
327140
€ 3.699,00
Vanaf € 3.699,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Design: Doshi Levien (2021)

Het bijzondere ontwerp van de Quilton bank lijkt op een prachtig landschap. Deze bank is ontworpen door het Londense duo Doshi Levien. Hun visie was om een modulair bankensysteem te ontwerpen die een samenhangend landschap creëert voor allerlei ruimten. De losse elementen van de Quilton bank hebben een uniek karakter door zijn volle, maar luchtige uiterlijk. Het klassieke nadenpatroon benadrukt het comfort van dit zitmeubel.

Dit modulaire systeem is verkrijgbaar in diverse losse elementen en opstellingen. Het is mogelijk om de plint aan de onderkant van de bank in een andere kleur uit te laten voeren. De Quilton-collectie bestaat uit een breed scala aan elementen, waaronder een poef. Ook is het mogelijk om de bank met extra rugkussens te leveren. Vraag naar alle mogelijkheden in een vrijblijvende offerte.

^