B&B Italia Naviglio bank

Een prachtige bank, dat is de Naviglio sofas van B&B Italia die u naar wens kunt vormgeven!

  • Modulaire bank die u geheel naar wens kunt samenstellen
  • Een bank met organische vorm geïnspireerd op de natuur
  • Te bestellen in diverse stoffen en kleuren
  • Informeer naar de mogelijkheden en een aantrekkelijke prijs!

Artikelnummer
323449
€ 8.090,00
Vanaf € 8.090,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Yabu Pushelberg

De Naviglio bank van B&B Italia, ontworpen door George Yabu en Glenn Pushelberg, bestaat uit gebogen, lineaire, chaise longue- en poefelementen die samen een visuele dialoog tussen structuur en vorm uitdrukken.

Modulaire sofa Naviglio van B&B Italia

De synthese waar de Naviglio sofa uit voortvloeide begint bij de naam. De plek waar de mensheid in contact komt met de natuur, dat was het uitgangspunt voor de ontwerpers voor hun eerste samenwerking met B&B Italia. In de visie van de Canadese ontwerpers is het zitvlak een rivierbedding die de ruimte definieert voor de arm- en rugleuning die zo bochtig is als een waterloop. Het ontwerp van Yabu Pushelberg bouwt een relatie op tussen organische vormen en de vormtechnologieën van B&B Italia om een consistent en eenduidig geheel te creëren. Het team van B&B Italia heeft elk element als een puzzelstuk een ergonomische vorm gegeven waardoor een eenheid gecreëerd wordt. Het ruggedeelte en de zitvormen onthullen een delicaat evenwicht tussen polygonen en gebogen vormen, waar geometrie zachtheid wordt en strengheid wordt gecombineerd met comfort. De rugleuning heeft zijn oorsprong in een ronde vorm, maar is eigenlijk een onregelmatige veelhoek met afgeronde hoeken - een verbluffend en geruststellend detail. De bekleding van de verschillende elementen is gemaakt van polyurethaan met gedifferentieerde dichtheid om het lichaam behaaglijk te omhelzen en de meest geschikte ondersteuning te garanderen. De keuze werd ingegeven door de aard van het object; een bank zonder zitkussens.

Het stoffen- & kleurenpalet van de Naviglio collectie

Het meubelassortiment van Naviglio omvat leer en stof, waaronder een nieuw bouclé met een uniforme basis en veelkleurige vlammen die herinneren aan de dynamiek van action painting en impressionistische kleurencombinaties. Een subtiel picturaal spel tussen licht en schaduw dat vijf variaties van de nieuwe stof aan de collectie toevoegt, waar witte, grijze, zwarte en tortora-kleuren op elkaar inwerken. De achterkant van de rugleuning heeft een doorlopend ton-sur-ton of contrasterend decoratief gedeelte, waardoor een lineair element ontstaat dat de continuïteit van de vorm nog eens onderstreept. De aanvulling op het assortiment, de Naviglio-servicetafel ontworpen door Yabu Pushelberg studio, presenteert een transparant glazen blad dat dicht bij de stoel kan worden geplaatst. De slanke verticale as van gebronsd nikkel wordt ondersteund door een gepolijste marmeren voet, met een op riviersteen geïnspireerde vorm.

Wilt u meer informatie over deze bank of een vrijblijvende offerte voor een uitvoering naar wens? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag.

Bestel de B&B Italia Naviglio bank bij Pot Interieur ✓ Meer dan 400 designmerken ✓ Een begrip in Nederland en België!

Anderen bekeken ook
^