Cassina 4 Chaise longue à reglage continu

Geniet van een ultieme comfort met deze prachtige Cassina 4 Chaise longue à reglage Continu fauteuil van Cassina

  • Comfortabel vanwege het geometrisch gevormde frame
  • Te bekleden in leer en koeienhuid
  • Zelf samen te stellen; er is dus altijd een passende fauteuil voor in uw interieur
  • Nu uit voorraad leverbaar: Leder Scozia Grafite met chroom frame

Artikelnummer
267856
€ 5.378,00
Vanaf € 5.378,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina 4 Chaise longue à reglage continu

U geniet van ultiem comfort met een uniek design als u kiest voor de Cassina 4 Chaise longue à reglage Continu. Deze fauteuil met een geometrisch gevormd frame heeft een fijne zitting die u heerlijk laat wegdromen. Stel de fauteuil zelf samen met verschillende onderdelen, zo past de 4 Chaise longue à reglage Continu van Cassina altijd bij de rest van uw interieur. U kunt de fauteuil bekleden met leer of koeienhuid. Pot Interieur is het adres waar u deze luxe, comfortabele fauteuil koopt. Neem contact met ons op voor de actieprijs of bezoek onze showroom en test de 4 Chaise longue à reglage Continu uit.

De Cassina 4 Chaise longue à reglage continu : de ideale fauteuil

De 4 Chaise longue à reglage continu van Cassina is de ideale fauteuil. Waarom? Door de jaren heen is het model hier en daar bijgeschaafd, zodat deze vandaag de dag helemaal past in het modebeeld en ook voldoet aan uw wensen. Het geometrisch gevormde frame is kenmerkend voor de fauteuil, zeer comfortabel en puur ontworpen voor ontspanning. De Cassina 4 Chaise longue à reglage continu is perfect te combineren met veel andere topstukken van Cassina.

Probeer ultiem zitcomfort uit in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere fauteuil? Wij nodigen u uit om de 4 Chaise longue à reglage continu en vele andere meubels van Cassina uit te proberen in onze showroom. Wilt u dit model direct bestellen? Informeer bij ons naar de aanbieding. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^