MDF Italia Yale X bank

De MDF Italia Yale X is een knusse, comfortabele bank die u geheel op uw wensen kunt afstemmen

  • Comfortabele bank om heerlijk op tot rust te komen
  • Voorzien van grote, zachte kussens voor extra comfort
  • Een rank, metalen onderstel
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296131
€ 5.612,00
Vanaf € 5.612,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Jean Marie Massaud, 2018

De MDF Italia Yale X is comfortabele bank met gezellige, grote kussens. De bank staat op ranke metalen poten wat zorgt voor een mooi contrast met het knusse nest waar u zich heerlijk in kunt terugtrekken. De Italia Yale X kunt u geheel afstemmen op uw behoeften en vereisten: u kunt kiezen uit twee verschillende zitdieptes en twee verschillende rugleuninghoogtes. De stof van de kussens is geheel afneembaar.

De bank Yale X zelf samenstellen


De bank is leverbaar in verschillende formaten waarbij u kunt kiezen uit twee zitdieptes en twee rugleuninghoogtes. Daarnaast heeft u de keuze diverse stof- en leersoorten, en uit verschillende kleuren. De MDF Italia Yale X serie bestaat uit een bank, fauteuil en poef. Combineer de Yale X meubels voor een mooi geheel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte MDF Italia Yale X bank samen te stellen!

Anderen bekeken ook
^