MDF Italia Yale bed

Het MDF Italia Yale bed heeft een eenvoudige en stijlvolle vormgeving

  • Comfortabel bed om heerlijk op tot rust te komen
  • Voorzien van grote, zachte rugkussens
  • Keuze uit een laag of een hoog hoofdeinde
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296132
€ 5.177,00
Vanaf € 5.177,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MDF Italia Yale bed

Designer Jean Marie Massaud, 2018

Het MDF Italia Yale bed is voorzien van zachte, dikke rugkussens. Hierbij kunt u kiezen uit een laag of een hoog hoofdeinde. Het bed kenmerkt zich door een strak en elegant design. U heeft de keuze uit 4 soorten matrassen waardoor u het comfort van het Yale bed geheel op uw wensen kunt afstemmen. Het frame is vervaardigd uit stevig aluminium. Kortom, het MDF Italia Yale bed garandeert u een heerlijk slaapcomfort.

Het bed Yale zelf samenstellen


Het bed is leverbaar in verschillende formaten waarbij u kunt kiezen uit twee hoofdeindehoogtes (90 en 103 cm). Het matras is verkrijgbaar in 4 varianten: clima, comfort, comfort plus en forma. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse stof- en leersoorten, en uit verschillende kleuren. Het onderstel is leverbaar in de kleur wit en grijs. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte MDF Italia Yale bed samen te stellen!

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
Laag hoofdbord: 160/180/200 x 220 x 90 cm
Hoog hoofdbord: 160/180/200 x 220 x 103 cm

Anderen bekeken ook
^