De Sede DS-60 bank

Maak kennis met dit prachtige design van De Sede: de DS-60 bank

  • Voor elk wat wils door de diverse uitvoeringen die mogelijk zijn
  • Nu exclusief bij Pot: een limited edition in een nieuwe lederen uitvoering!
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden en de aanbiedingsprijs!

Artikelnummer
275589
€ 10.915,00
Vanaf € 10.915,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Sede DS-60 bank

Designer Gordon Guillaumier

Zonder enige twijfel is dit design typisch De Sede; kwaliteit in zowel ontwerp als materiaal. Maak kennis met De Sede DS-60 bank.

Het design van De Sede DS_60 bank

De DS-60 is een echte afspiegeling van waar De Sede nou echt voor staat. Een echt kwaliteitsontwerp. Het elegante lijnenspel aan de zijkant van het frame met de vorm van een boomerang maken het luchtige ontwerp tot een geheel. Ondanks dat het design de uitstraling heeft van een ontwerp uit de jaren 60, heeft het toch een eigentijds uiterlijk. Het moderne zit in de details van de stiksels op de naden en de fijne plooien geven de bank toch een softere look. Al met al een design waar veel aandacht in gestoken is met een perfecte balans.

Een scala aan mogelijkheden

De Ds-60 is uitvoerbaar in verschillende stof- en leersoorten. Het strakke frame is verkrijgbaar in gepolijst RVS, zwart zijdelak of tegen meerprijs in een andere kleur. U kunt optioneel kiezen voor armleuningen in diverse maten. Bovendien kent de bank verschillende breedtes: 164, 184, 204 en 232 cm. Voor een complete zithoek kunt u ook kiezen voor de DS-60 fauteuil of salontafel.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook
^