Cassina 944 Soriana bank

De iconische Soriana bank is terug in de collectie van Cassina!

  • Origineel ontwerp van Afra en Tobia Scarpa uit 1969
  • Heerlijk zitcomfort
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

Artikelnummer
327137
€ 6.999,00
Vanaf € 6.999,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Design: Afra & Tobia Scarpa

De definitie van comfort. Soriana is ontstaan in 1969 uit de visie een revolutionair gestoffeerd zitmeubel te creëeren. De ontwerpers Afra en Tobia Scarpa zijn hier zeer zeker in geslaagd. Door gebruik te maken van polyurethaanschuim met speciale vormingstechnieken, is een serie zitmeubelen ontstaan die geen ondersteuning nodig hebben van een intern frame. Het sculptuur wordt ondersteund door een metalen greep die het meubel ontarmt.

De Soriana bank is uitgegroeid tot een echt designicoon. Het was daarom te verwachten dat Cassina deze bank weer opnieuw aan hun collectie zou toevoegen. Deze herintroductie laat het ontwerp in zijn originele staat, waarbij het nu ook mogelijk is om een Eco-variant te leveren. Bij deze variant wordt er gebruik gemaakt van biologische afbreekbare materialen.

Soriana is verkrijgbaar in een breed scala aan stof- en ledersoorten. Het metalen frame kan naar wens worden uitgevoerd in kleuren. Maak kennis met de mogelijkheden in een vrijblijvende offerte.

^