Cassina 675 Maralunga 40 bank

Ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag ontwierp Cassina een uprgrade van deze bestseller

  • Het stiksel geeft de bank een eigentijdse uitstraling
  • Voor elk interieur en iedere leeftijd een passend design
  • In verschillende leer- en stofcategorieën leverbaar

Artikelnummer
268364
€ 5.590,00
Vanaf € 5.590,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Vico Magistretti

Ontwerpers van verschillende generaties en producten zijn geïnspireerd door dit ontwerp dat bekend staat als één van de beroemste Italiaanse designbanken; de Maralunga 40 van Cassina.

De uitvoering van de Maralunga 40 bank van Cassina

De Maralunga is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de beroemdste Italiaanse designbanken. Ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag presenteert Cassina een vernieuwde versie, met een stoffering of lederen bekleding die wordt gekenmerkt door het stiksel die de armleuning, de achterkant en het voorste gedeelte van het zitkussen omzoomt om deze een meer eigentijdse uitstraling te geven. De subtiele veranderingen van de klassieke Maralunga zijn doorgevoerd waardoor er een ruimere keuze is voor alle omgevingen en leeftijden.

De inklapbare rugdelen bieden voor iedereen fantastisch zitcomfort van ongekend niveau in uiteenlopende situaties. De Maralunga 40 is in een twee- en driezitsbank uitgevoerd, elk in twee afmetingen.

Afmetingen in cm (breedte):

  • Tweezitsbank: 166 en 190
  • Driezitsbank: 238 en 272

Wilt u meer weten over de verschillende uitvoeringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook
^