JORI acties

Deze actie is verlopen

Tijdelijk extra voordeel

Bij aankoop van een van de actiemodellen, profiteert u van de meest voordelige prijs voor stof (F1a) of leer (Celia), ongeacht welke bekleding je kiest. Deze herfstactie loopt van 15 september 2023 t/m 15 november 2023.

Longueville Landscape bank

De Longueville Landscape bank brengt Belgisch vakmanschap en Italiaanse flair samen in een stijlvolle, relaxte uitstraling. De prachtig vormgegeven hoekpoten en subtiele accentlijnen tillen de bank naar een niveau van verfijnde elegantie. Bovendien zorgt de draaibare armleuning ervoor dat u altijd extra zitplaatsen hebt voor bezoek.

Pacific bank

De Pacific bank is een ware klassieker van JORI, gekenmerkt door zijn comfortabele en subtiel hellende zitlijn, evenals de iconische, kantelbare armleuningen. Met een simpele beweging veranderen deze armleuningen de bank in een handomdraai van een tweezitter in een vierzitter, of zelfs in een ligbed. De afgeronde vorm van de bank benadrukt de gelijkenis met de golven van de oceaan, waarnaar het originele ontwerp is vernoemd.

Bekijk de JORI actiemodellen online en vraag naar de actieprijs of bezoek één van onze winkels en laat je adviseren door onze interieurexperts.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig van vrijdag 15 september t/m woensdag 15 november 2023.

^