Leolux Patio vloerkleed

Breng een levendige verandering aan in je interieur met het Leolux Patio vloerkleed.

  • Beschikbaar in diverse maten.
  • Het vloerkleed heeft een natuurlijk en modern ontwerp.
  • Het vloerkleed injecteert wat energie in je leefomgeving.

Artikelnummer
339276
€ 1.995,00
Vanaf € 1.995,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Leolux Patio vloerkleed 300x400cm
€ 3.495,00
Leolux Patio vloerkleed 240x340cm
€ 2.895,00
Leolux Patio vloerkleed 200x300cm
€ 1.995,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Leolux Patio vloerkleed

Het Leolux Patio tapijt ademt de karakteristieke ontwerpfilosofie van Leolux, waar vorm en functionaliteit perfect samenvloeien. Door zorgvuldig uitgekozen materialen en een scherp oog voor detail heeft Leolux een tapijt gecreëerd dat niet slechts een visuele aantrekkingskracht bezit, maar tevens een zachte streling biedt aan degenen die erover lopen. De textuur van het tapijt is als een liefkozing voor de zintuigen, waardoor het een uitnodigende en knusse ambiance teweegbrengt in elke ruimte.

Het ontwerp van het Leolux Patio tapijt ontleent inspiratie aan de natuurlijke elementen, wat resulteert in een organische en toch eigentijdse uitstraling. De zorgvuldig samengestelde paletten van kleuren weerspiegelen de harmonie van de natuur, variërend van rustgevende, aardse tinten tot levendige, dynamische kleuren die een vleugje energie toevoegen aan elke kamer.

In zijn essentie belichaamt het Leolux Patio tapijt de kernwaarden van Leolux: innovatie, schoonheid en comfort. Het is niet enkel een decoratief element, maar een cruciaal onderdeel van een ruimte dat zowel visueel genot als tastbaar comfort verschaft. Met het Leolux Patio tapijt voeg je niet alleen een vleugje ontwerp toe aan je interieur, maar tevens een dosis van luxe en verfijning die je leefruimte naar ongekende hoogten zal tillen.

Afmetingen:

H200 cm x B300 cm

H240 cm x B340 cm

H300 cm x B400 cm

^