Tribù T-Table Outdoor salontafel

De T-Table van Tribù is verkrijgbaar bij Pot Interieur en is een echt pronkstuk voor op uw terras!

  • Het blad is van Lavasteen, waardoor elke tafel uniek is
  • Door de glazuurlaag bestand tegen diverse omstandigheden
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Informeer naar de mogelijkheden & onze scherpe prijs!

Artikelnummer
317599
€ 0,00
Vanaf € 1.790,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù T-Table Outdoor salontafel

Designer Merckx & Maes

Tribù T-Table Outdoor salontafel

De elegante T-tafel van Tribù met pure verhoudingen en vervaardigd uit elegante materialen, doet wegdromen naar een glamoureus dolcevitabestaan. Het blad bestaat uit geglazuurde lavasteen en weerspiegeld de lucht en refereert naar een zacht rimpelend wateroppervlak. Geen enkel blad is gelijk door de natuurlijke uitstraling van lavasteen met een subtiel craquelé-effect. De glazuurlaag maakt het blad water-, hitte-, vorst-, UV- en vlekbestendig. De tijdloze tafel is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en afmetingen.

De Tribù buitenmeubelen bij Pot Interieur

De volledige collectie van Tribù vindt u bij Pot Interieur. Bezoek onze showroom om een selectie uit de prachtige collectie te bekijken. U kunt ook online meer informatie of een scherpe offerte aanvragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^