Tribù Hexagon Outdoor bijzettafel

De Hexagon bijzettafel van Tribù is een prachtig design met de natuur als inspiratiebron!

  • Het tafeltje is geïnspireerd op de Giant's Gauseway rotsformatie in Ierland
  • Het teakhouten onderstel in de vorm van een honingraat
  • Bestand tegen diverse weersomstandigheden
  • Informeer naar de mogelijkheden & prijs!

Artikelnummer
317600
€ 0,00
Vanaf € 1.380,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Merckx & Maes

De Hexagon bijzettafel van Tribù

Met deze Hexagon tafel van Tribù bewijst Marc Merckx dat de natuur een w3are inspiratiebron is voor nieuwe ontwerpen. Hij liet zich namelijk inspireren door de Giant’s Causeway, een rotsformatie in Noord-Ierland die op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Het onderstel is vervaardigd uit Teak hout in de vorm van een honingraat. Het tafelblad van Hexagon is van geëmailleerde lavasteen met een craquelé-effect. Elk blad is door de natuurlijkheid van de nerf uniek! De glazuurlaag maakt het natuursteen water-, hitte-, vorst-, UV- en vlekbestendig.

Pot Interieur & Tribù

De bijzettafel Hexagon is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Benieuwd naar het mooie design? Bezoek eens onze showroom! Ook online kunt u terecht voor meer informatie of een scherpe offerte kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^