Joli Collins bijzettafel

De Joli Collins is een elegante bijzettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Bijzettafel met een dun tafelblad en onderstel
  • Vervaardigd uit licht, maar sterk aluminium
  • Leverbaar in een hoge en lage variant
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297890
€ 470,00
Vanaf € 470,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Joli Collins bijzettafel

Designer Mathias de Ferm

De Joli Collins is een elegante bijzettafel vervaardigd uit licht, maar zeer sterk aluminium. De moderne tafel oogt luchtig door het dunne tafelblad en het fijne onderstel. Door het minimalistische design komt de tafel vrijwel overal goed tot zijn recht. De Joli Collins bijzettafel is leverbaar in diverse kleuren en in een hoge en een lage variant. Het tafeltje is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (diameter x hoogte)

Hoog model: 44 x 56 cm
Laag model: 44 x66 cm

Joli
Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door hun duurzame karakter zijn ze bestand tegen alle weertypes en makkelijk in onderhoud. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Anderen bekeken ook
^