Tribù Elio Outdoor stoel

De Elio stoel van van Tribù is een echte blikvanger voor op uw terras!

  • Een outdoor-eetstoel dat comfortabel is als een fauteuil
  • Natuurlijk design met geweven zitting en teakhouten frame
  • Geschikt voor diverse weersomstandigheden
  • Neem voor meer informatie of een offerte contact op!

Artikelnummer
317563
€ 0,00
Vanaf € 1.395,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù Elio Outdoor stoel

Designer Yabu Pushelberg

De Elio stoel, ontworpen door het Canadese ontwerpbureau Yabu Pushelberg voor Tribù, is tot stand gekomen door de beweging van het licht dat landschappen en objecten gedurende de dag reflecteert en breekt.

De Elio Outdoor stoel van Tribù

De handgeweven zitting van de Elio eetfauteuil trekt omhoog en naar binnen om een warm, intiem cocon-effect te creëren. De stoel, perfect om ontspannen te dineren, is omlijst door natuurlijk teakhout, dat de zitkuip hoofdzakelijk door de achterpoten ondersteunt. Meerdere zachte tinten zijn geweven in elke streng Tricord-touw, die de aanraking van natuurlijk licht nabootst en elke Elio stoel uniek maakt.

Tribù bij Pot Interieur

De outdoor-collectie van Tribù is verkrijgbaar bij Pot Interieur en te bewonderen in onze grote showroom! Wilt u graag online meer informatie of een scherpe prijs aanvragen? Onze interieuradviseurs staan voor u klaar via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^