Tribù CTR Outdoor stoel

De CTR stoel van Tribù is een prachtige stoel die straalt door zijn lichtheid!

  • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen
  • Bestand tegen diverse weersomstandigheden
  • Rug en zitkussen naar wens toe te voegen
  • Informeer naar onze prijs voor uw favoriet!

Artikelnummer
317564
€ 0,00
Vanaf € 1.465,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù CTR Outdoor stoel

Designer Piergiorgio Cazzaniga

De Italiaanse ontwerper Piergiorgio Cazzaniga laat met het design CTR stoel van Tribù zien waar hij goed in is: complexe ontwerpen moeiteloos laten lijken.

De CTR stoel van Tribù

De stoelencollectie wordt gekenmerkt door een buis in roestvrij staal met poedercoating die de omtrek van de stoel in één ononderbroken lijn volgt. De buizen zijn gebogen in een hoek van 90 graden en behouden een ronde vorm die grote beheersing vereist. Met open weefsel van de rugleuning lijkt te zweven rond de stoel. Het weefsel is gemaakt van weerbestendig Tricord en geeft extra ondersteuning aan de rug. De zitting is gestoffeerd met een waterafstotend kussen dat gemakkelijk kan worden verwijderd.

Tribù & Pot Interieur

Tribù is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Kom een selectie van de mooie collectie bekijken in onze showroom! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ook contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^