Tribù CTR Club Outdoor fauteuil

Deze prachtige fauteuil uit de CTR-collectie van Tribù mag niet ontbreken op uw terras

  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • De rug lijkt door het open weefsel te zweven
  • De gebruikte materialen zijn geschikt voor diverse weersomstandigheden
  • Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

Artikelnummer
317588
€ 0,00
Vanaf € 3.150,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù CTR Club Outdoor fauteuil

Designer Piergiorgio Cazzaniga

Tribù CTR Club Outdoor fauteuil

Met de CTR collectie van Tribù laat de Italiaanse ontwerper Piergiorgio Cazzaniga zien waar hij goed in is: complexe ontwerpen moeiteloos laten lijken. De CTR Club Chair is te herkennen aan een buis in roestvrij staal met poedercoating die de omtrek van de stoel in één vloeiende lijn volgt. De bochten van de buis zijn gebogen in een hoek van 90 graden en hebben een ronde vorm die grote beheersing vereist. De rugleuning met open structuur lijkt te zweven door een lichte aanraking. Het weefsel is gemaakt van weerbestendig Tricord en geeft extra ondersteuning aan de rug. Het zitkussen is verkrijgbaar in een waterafstotende stof en kan gemakkelijk worden verwijderd.

Pot Interieur & de Tribù collectie

Het outdoor merk Tribù is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Bent u nieuwsgierig geworden naar de CTR-collectie of andere modellen uit de collectie? Bezoek dan onze showroom. Ook online staan onze interieuradviseurs voor u klaar voor meer informatie of een scherpe offerte! U kunt ons bereiken via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^