Tribù Tosca Outdoor sofa

De Tosca sofa van Tribù is de buiten bank voor een stijvol terras!

  • Een prachtige outdoor sofa met vrouwelijke touch
  • Een elegant & comfortabel design
  • Geschikt voor diverse weersomstandigheden
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden & prijs!

Artikelnummer
317700
€ 0,00
Vanaf € 6.455,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù Tosca Outdoor sofa

Designer Monica Armani

De Tribù Tosca sofa voor Outdoor

De Tosca bank van Tribù voor buiten is enerzijds warm en uitnodigend en aan de andere kant stijlvol en intrigerend. De Tosca-serie is ontworpen door de eerste vrouwelijke designer die Tribù opriep voor het teken van ¿¿buitenmeubel en dat is duidelijk te zien in het ontwerp. Afgeronde vormen, slanke poten en een elegante zitschaal in gepoedercoat roestvrij staal, gestoffeerd met extra brede vlechten.

Het schuimmouse, waarvan de vlechten zijn gemaakt, is er innovatief. Het materiaal is ingepakt in een naadloze mantel van gebreid textiel en polyolefine waardoor het bestand is tegen diverse weersomstandigheden, maar ook verrassend zacht aanvoelt. Het zitcomfort is bijzonder aangenaam, dankzij de zachte buitenkussens.

Tribù outdoor collectie & Pot Interieur

Tribù vindt u bij Pot Interieur. Bezoek eens onze showroom of benader ons online. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^