Minotti Halley bank

De Minotti Halley bank voor buitengebruik kenmerkt zich door een elegant design

  • Comfortabele bank om heerlijk op tot rust te komen
  • Voorzien van een mooi gevlochten structuur
  • Extra zachte kussens door de schuimkern
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
296377
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Rodolfo Dordoni, 2017

De Minotti Halley bank voor buitengebruik is voorzien van een mooi gevlochten structuur. De bank is zeer stevig door de metalen structuur die bedekt is met een gevlochten polypropyleenvezel dat vergelijkbaar is met geweven riet. De kussens zijn extra zacht door de kern van polyurethaanschuim en ze zijn bedekt met waterbestendig textiel. Kortom, de Minotti Halley bank kenmerkt zich door een elegant design en een hoog zitcomfort.

De bank Halley zelf samenstellen


De geweven structuur van de bank is uit te voeren in diverse kleuren. Daarnaast kunt de Halley bank bekleden met verschillende stof- en leersoorten, waarbij u kunt kiezen uit een groot aanbod aan kleuren. De Halley outdoor-collectie bestaat uit een bank, fauteuil, voetenbankje en een ligbed. Combineer de Halley meubels voor een mooi geheel. Daarnaast is er ook een indoor Halley fauteuil beschikbaar.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Minotti Halley bank te ontwerpen!

Anderen bekeken ook
^