Extremis Hopper Combo outdoor tafel

De mooie Hopper Combo maakt buiten tafelen fijn voor zowel een klein als groot gezelschap!

  • Is voorzien van een bank aan één zijde
  • Makkelijk in en uit te stappen door de doorgangszones
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Vraag vrijblijvend meer informatie of een mooie offerte aan!

Artikelnummer
330603
€ 5.385,00
Vanaf € 5.385,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Hopper picknick tuintafel lijkt duidelijk op de traditionele picknicktafels een bekend gezicht voor iedereen, maar zoals typisch is voor Extremis biedt het extra comfort én heeft deze uitvoering nog iets speciaals.

De Hopper combo tuintafel

De naam verklapt het eigenlijk al. Deze Hopper Combo is een combinatie van een traditionele picknicktafel en een gewone tafel. Zo heeft u aan één zijde de zitbank, waarbij u via de twee doorgangszones gemakkelijk in en uit de Hopper kunt komen zonder een been over de bank te hoeven tillen en uw tafelgenoten te storen. Aan de vrije kant van de tuintafel kunt u stoelen plaatsen, zoals bijvoorbeeld de Captain's Chair van Extremis.

De schuine poten en tafelranden zijn een duidelijke verwijzing naar de hoppalen die zo kenmerkend zijn voor de Westhoek. Als u zich omdraait, kunt u het tafelblad gebruiken als een comfortabele rugleuning.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 4 tot 10 personen. Ook zijn het blad en de banken verkrijgbaar in diverse houtsoorten en is het frame mogelijk in verschillende afwerkingen. Voor meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^