Tribù Tairu Outdoor bijzettafel

De Tairu bijzettafel van Tribù is functioneel en een prachtige accessoire voor buiten!

  • Vervaardigd uit Teak hout met handige greepjes
  • Voorzien van een blad in lavasteen, vekrrijgbaar in 4 kleuren
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Informeer naar een mooie prijs!

Artikelnummer
317720
€ 0,00
Vanaf € 1.170,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù Tairu Outdoor bijzettafel

Echt vakmanschap is de Tairu bijzettafel van Tribù. De stevige basis met handige grepen maakt dat deze tafel ook nog een makkelijk verplaatsbaar is!

Tribù Tairu Outdoor bijzettafel

De Tairu bijzettafel voor buitenshuis heeft een natuurlijkw schoonheid en is de uitkomst van puur vakmanschap. De basis, in de vorm van een stevige en holle rechthoek, is gemaakt van teak met ingewerkte handgrepen, waardoor het tafeltje gemakkelijk te verplaatsen is. De Tairu is extra bijzonder door het tafelblad gemaakt uit lavasteen uit de Vesuvius. Het glazuur wordt met een natuurlijke spons op het oppervlak aangebracht, wat beweging in de kleur brengt. Elk tafelblad is hierdoor uniek. Het tafelblad is leverbaar in vier verfijnde kleuren voorzien van een subtiel craquelé effect.

Tribù outdoor-collectie & Pot Interieur

De Tribù outdoor-collectie is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^