Tribù Vis à Vis Outdoor bank

De sofa Vis à Vis is een prachtig design en maakt uw zithoek buiten nog stralender!

  • Eindeloze composities mogelijk door de vele losse modules
  • De kussens zijn zeer comfortabel
  • Kan makkelijk het hele seizoen onafgedekt buiten blijven
  • Informeer naar onze prijs voor uw opstellingsvoorkeur!

Artikelnummer
317614
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù Vis à Vis Outdoor bank

Designer Piergiogrio Cazzaniga

De Vis à Vis sofa van Tribù

De Vis à vis sofa is de ultieme lounge bank voor buiten. Het pure design is voorzien van ranke, teakhouten platformen, die door de fijne poten. De platformen dragen de comfortabele kussens waar u heerlijk op kunt wegzakken. De kussens liggen vast doordat deze over een roestvrijstalen beugel zijn geschoven. Hierdoor ziet de sofa er van elke kant zeer fraai uit. Bovendien is het mogelijk een grafische boord of praktische tafeltjes aan het platform te bevestigen.

De outdoor kussens zijn zo ontwikkeld dat deze het hele seizoen buiten kunnen blijven. Dankzij de ventilerende vulling in een waterafstotende binnenhoes kunnen de kussens primac tegen een zomerse bui. De Vis à vis sofa is volledig modulair waardoor vrijwel elke gewenste compositie mogelijk is.

Outdoor sofa's van Tribù & Pot Interieur

Kom het comfort van verschillende Outdoor sofa's van Tribù ervaren in onze showroom! Voor meer informatie of een scherpe offerte kunt u ook contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^