Tribù Senja Outdoor bank

De Senja sofa van Tribù is meer dan comfort voor buiten!

  • Een modulaire bank die geheel naar wens is samen te stellen
  • Een zeer comfortabele bank met zitkussens in twee dieptes
  • Te voorzien van vaste bijzettafels, heel handig
  • Informeer voor alle mogelijkheden en onze prijs!

Artikelnummer
317613
€ 0,00
Vanaf € 4.420,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù Senja Outdoor bank

Designer Studio Segers

De Tribù Senja sofa Outdoor

Zak even lekker weg en ontspan volledig op de modulaire Senja-bank van Tribù. Het zeer flexibele ontwerp is naar wens samen te stellen met een ¿¿één-, twee- of driezitsmodule in combinatie met hoge of lage armen. Geïntegreerde teak of geglazuurde lavastenen tafels kunnen overal worden toegevoegd, waardoor alles wat u nodig hebt binnen handbereik is.

Senja is verkrijgbaar met normale en extra diepe kussens. De royale vulling geeft ze een aangename, organische vorm, afgewerkt met een biesje. Het gepoedercoate aluminium frame in linen of wengé is leverbaar met teak of bijpassende aluminium poten.

Tribù sofa's bij Pot Interieur

Kom het comfort ervaren in onze showroom! Voor meer informatie staan onze interieuradviseurs ook voor u klaar per mail of telefoon. Mocht u reeds een voorkeur hebben voor een opstelling, dan kunt u ons ook benaderen voor een mooie offerte. U kunt contact met ons opnemen via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^