Tribù Vis à Vis Outdoor ligbed

Het Tribù Vis à Vis ligbed voor Outdoor is voor koninklijk loungen in uw tuin!

  • Vervaardigd uit Teak hout
  • Verkrijgbaar met en zonder wielen
  • Zeer handig door het geïntegreerde tafelblad
  • Informeer naar de mogelijkheden & onze prijs!

Artikelnummer
317705
€ 0,00
Vanaf € 4.120,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tribù Vis à Vis Outdoor ligbed

Designer Piergiorgio Cazzaniga

Tribù Vis à Vis Outdoor ligbed

De Vis à vis-collectie van Tribù geeft houten buitenmeubelen een nieuwe dimensie. Teak is het favoriete buitenmateriaal van ontwerper Cazzaniga. Dit vanwege de natuurlijke eigenschappen, de zachtheid en omdat het extreem duurzaam is. Toen hij het Vis à vis ligbed begon te ontwerpen, dacht hij aan een plek waar mensen buiten konden zijn en met elkaar konden communiceren in alle comfort. Het resultaat was een zonnebank met veel ruimte en een handig geïntegreerd tafelblad dat zo is ontworpen dat twee ligstoelen in elkaar passen. Dankzij de flexibele bedbodem kun je naast elkaar of tegenover elkaar liggen.

De Vis à Vis-collectie bij Pot Interieur

Bezoek eens onze showroom om de vele mooie meubelen uit de Vis à Vis-serie te bekijken, evenals diverse andere Tribù buitenmeubelen. Uiteraard kunt u ook online meer informatie of een mooie offerte aanvragen. U kunt contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^