Topform Batu tafel

De Topform Batu is een elegante tafel die in vrijwel ieder interieur past

  • Moderne salontafel met een metalen onderstel
  • Verkrijgbaar als salontafel en bijzettafel
  • Combineer meerdere tafels voor een speels effect
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297801
€ 995,00
Vanaf € 995,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Topform Batu tafel

De Topform Batu is een moderne tafel die in vrijwel ieder interieur past. De Batu serie bestaat uit een salontafel en bijzettafel. De strak vormgegeven tafel oogt luchtig door het smalle blad en het fijne metalen onderstel. Combineer meerdere Batu tafeltjes voor een speels effect.

De tafel Batu zelf samenstellen
De Batu is verkrijgbaar als salontafel (met of zonder onderblad) en als bijzettafeltje. De tafel is naar keuze uit te voeren met een marmeren-, houten- of glasblad. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. De tafel is leverbaar in diverse maten.

Topform
Bij Topform werkt al 60 jaar een groep liefhebbers aan de meubelen. Vakmanschap staat bij Topform centraal. Dit betekent dat elk meubel per stuk geproduceerd wordt. Door het gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is elk product voorzien van geraffineerde accenten die een meubelstuk bijzonder maken.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^