Spectrum Tangled salontafel

De Tangled woonkamertafels hebben een prachtig industrieël design!

  • Ontwerp van Nederlandse bodem door Carolina Wilcke
  • Bijzettafel en salontafel in verschillende formaten
  • Het frame kan worden uitgevoerd in zwart of taupe
  • Met helder of rookglas

Artikelnummer
325404
€ 2.436,00
Vanaf € 2.436,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Carolina Wilcke - 2015

De Spectrum Tangled salontafel is een ontwerp van Carolina Wilcke. Ze kwam op het idee voor dit ontwerp doordat ze geïnspireerd werd door staalwerk wat vaak terug te vinden is in industriële gebouwen. Doordat ze deed expirimenteren met verschillende vormen ontstond het concept voor de Tangled: twee aparte eenheden die samen één geheel vormen.

De Tangled is verkrijgbaar als bijzettafel en salontafel in medium, large en square. Het glas is uitvoerbaar in helder of rookglas en voor het stalen frame kan er gekozen worden voor zwart of taupe. Bij de medium en large salontafels kan het hoogste element over de gehele tafel verschoven worden. Ook kan er bij deze twee versies gekozen worden voor een donker gebeitst eikenhouten midden- of onderblad voor een speels effect.

    Afmetingen (BxDxH)
  • Bijzettafel: 50 x 38 x 40 cm
  • Salontafel medium: 130 x 60 x 38 cm
  • Salontafel large: 160 x 74 x 38 cm
  • Salontafel square: 130 x 130 x 35 cm

De Tangled woonkamertafels is ontworpen voor Spectrum als onderdeel van de Tangled-serie. Naast deze tafels bestaat de serie uit de Spectrum Tangled vitrine en het Spectrum Tangled dressoir.

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke (1980) studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven in 2009. Vervolgens richtte ze haar eigen studio op, waar ze zich bezighoudt met design producten en interieurinrichtingen. Haar ontwerpen worden bij verschillende galerieën tentoon gesteld en er zijn diverse meubelontwerpen van haar opgenomen in collecties van toonaangevende meubelmerken.

^