Carl Hansen E021 Embrace Lounge tafel

Met deze E021 Embrace Lounge tafel heeft Carl Hansen weer een prachtige editie toegevoegd aan de collectie!

  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Ontworpen door EOOS een designertrio
  • Een zeer veelzijdig ontwerp
  • Neem voor meer informatie contact op!

Artikelnummer
314208
€ 1.090,00
Vanaf € 1.090,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer EOOS

Een nieuwe editie van Carl Hansen is deze mooie E021 Lounge tafel van Carl Hansen, een aanvulling op de Embrace-collectie.

De E021 Lounge tafel

De Embrace Lounge Table E021 is verkrijgbaar in twee hoogtes - als een lage salontafel en een iets langere en slankere bijzettafel. Beide versies benadrukken de lichte uitdrukking van de Embrace-serie, waarbij de cirkelvormige houten tafelbladen lijken te zweven op stabiliserende stalen structuren geïnspireerd door vliegers die in de wind waaien. Ontworpen door het Oostenrijkse designtrio EOOS voor Carl Hansen & Søn, past de Embrace Lounge Table in elk interieur, zowel publiek, privé als zakelijk.

Carl Hansen Embrace bij Pot Interieur

De Embrace-collectie bestaat bovendien uit diverse andere meubelen, zoals de E020 tafel en E004 stoel. Nu verkrijgbaar bij Pot Interieur. Hebt u reeds een favoriet en wilt u een scherpe offerte of wenst u meer informatie? Neem dan virjblijvend contact met ons op via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^