Artisan Bloop tafel

De Artisan Bloop tafel is een echte eyecatcher!

  • Tafel met ronde, ranke vormen
  • Ambachtelijk en handgemaakt
  • Leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Artikelnummer
296767
€ 853,00
Vanaf € 853,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artisan Bloop tafel

Designers Regular Company

De Artisan Bloop is een massief houten eetkamertafel die ambachtelijk en handgemaakt is. De tafel is ook zeer praktische door het ruime tafelblad en het ronde onderstel waar u ook spullen op kunt plaatsen. Het klassieke hout in combinatie met de moderne ronde vormen creëren een echte blikvanger in ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De tafel Bloop zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een compact bijzettafeltje tot een royale salontafel. De Bloop tafel is leverbaar in diverse houtsoorten. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^