Spectrum TE 06 tafel

De Spectrum TE 06 tafel heeft een prachtig tijdloos design!

  • Design door Martin Visser
  • Past perfect in hedendaagse interieurs
  • Uitvoerbaar in diverse soorten tafelbladen
  • Met een prachtig driepotig onderstel

Artikelnummer
325411
€ 1.656,00
Vanaf € 1.656,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Martin Visser - 1960

De TE 06 tafel is een ontwerp van Martin Visser voor Spectrum. Het tijdloze ontwerp van deze tafel past perfect in moderne interieurs. Het onderstel bestaat uit een ronde buis, met daaraan drie poten en drie bladdragers bevestigd.

Het tafelblad is uitvoerbaar in diverse materialen, zoals Fenix in zwart of wit, amerikaans notenfineer en eikenfineer. Een glazen tafelblad is ook een optie, zo worden de bladdragers zichtbaar en ontstaat er een speels effect. Deze tafel is geschikt voor vier tot vijf stoelen.

Afmetingen:Ø130 x H74 cm

Het is mogelijk om op aanvraag de TE 06 tafel met een groter of kleiner tafelblad samen te stellen.

Martin Visser voor Spectrum

Martin Visser (1922-2009) is een van de meest bekende Nederlandse meubelontwerpers. Jarenlang was hij meubelontwerper voor een groot warenhuis, totdat hij in 1954 werd gevraagd hoofdontwerper te worden voor Spectrum. Hij is een toonbeeld voor het merk. Zijn doordringende ontwerpen hebben een doelgerichte aanpak en passen nog steeds in hedendaagse interieurs.

^