Spectrum Phill tafel

De Spectrum Phill tafel is geschikt voor vele doeleinden!

  • Ontworpen door Studio Parade
  • Het tafelblad is voorzien van opbergvakken
  • In diverse uitvoeringen mogelijk

Artikelnummer
325412
€ 3.636,00
Vanaf € 3.636,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Studio Parade - 2010

De Spectrum Phill tafel is een ontworpen door Studio Parade, in opdracht van de Design Academy Eindhoven. De tafel heeft open vakken aan de wederzijden van het tafelblad. Deze vakken zijn zeer geschikt voor het opbergen van tijdschriften of boeken.

De Phill tafel wordt standaard geleverd met één lade van 40 cm breed. Deze kan gebruikt worden voor het opbergen van klein materiaal, maar kan ook gebruikt worden als dienblad. Het is mogelijk om de hoogte te verstellen van deze tafel door het eenvoudige pen-gat systeem. Zo heeft de metalen juk niet alleen een esthetische functie, maar voegt hij ook toe aan de functionaliteit van de tafel.

Eettafel, werkplek of vergadertafel: het is allemaal mogelijk met de Phill tafel. Door zijn dynamiek is de tafel zeer geschikt voor diverse doeleinden.

    Afmetingen (LxB)
  • 180 x 90 cm
  • 210 x 90 cm
  • 240 x 90 cm
  • De tafel heeft een variabele hoogte door middel van het pen-gat systeem. De verschillende hoogten zijn: 70/72/74/76/78/80/82 cm

Studio Parade voor Spectrum

Studio Parade wordt gevormd door Paulien Berendsen en Eric Sloot. Zij ontmoette elkaar in de jaren '80 op de Design Acedemy in Eindhoven. Eric specialiseerde zich in productdesign en Paulien in ruimtelijke vormgeving. Na hen afstuderen richtten ze Studio Parade op. Het designduo levert divers werk, van meubelontwerp, interieurdesign en grafische vormgeving. Voor de Spectrum ontwierpen zij ook de Spectrum Paperback wandkast, wat inmiddels een bestseller is binnen de collectie.

^