Spectrum SE 69 stoel

De Spectrum SE 69 stoel is terug van weggeweest!

  • Ontworpen door Martin Visser
  • Modern ontwerp uit de jaren '50
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

Artikelnummer
325360
€ 959,00
Vanaf € 959,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Martin Visser - 1959

De SE 69 stoel van Spectrum is terug van weg geweest. Deze klassieke eetkamerstoel heeft een modern design met een geweldig zitcomfort.

Na de tweede wereldoorlog was er behoefte aan modern meubulair van Nederlandse bodem. Dit was een van de doorslaggevende redenen waardoor de SE 69 zo'n succes was. Heden ten dagen kan men weer genieten van dit prachtige design van Martin Visser.

De Spectrum SE 69 stoel heeft een vierkanten buisframe met een zwarte poedercoating. De armleggers zijn gemaakt van massief eiken- of Amerikaans notenhout. De stoel kan uitgevoerd worden in diverse stof- en ledersoorten.

Martin Visser voor Spectrum

Martin Visser (1922-2009) is een van de meest bekende Nederlandse meubelontwerpers. Jarenlang was hij meubelontwerper voor een groot warenhuis, totdat hij in 1954 werd gevraagd hoofdontwerper te worden voor Spectrum. Hij is een toonbeeld voor het merk. Zijn doordringende ontwerpen hebben een doelgerichte aanpak en passen nog steeds in hedendaagse interieurs.

^