MDF Italia Aïku kruk

De nieuwste aanwinst uit de Aïku collectie van MDF Italia is de Aïku Stool, een multifunctioneel ontwerp!

 • Ook verkrijgbaar als Soft versie
 • Te plaatsen aan een bar, een kookeiland of een hoge eettafel
 • Diverse uitvoeringen mogelijk
 • Vraag vrijblijvend meer info of een offerte aan!
 • Artikelnummer
  315591
  € 402,00
  Vanaf € 402,00

  Ontvang een mooi aanbod
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

  Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Designer Jean Marie Massaud

  Als een meubel goed werkt, zoals de Aïku stoel, dan is op dat design verder borduren een heel verstandige stap. Zo ontstond deze kruk; de Aïku (Soft) Stool van MDF Italia, te plaatsen aan een bar, hoge eettafel of een kookeiland!

  De multifunctionaliteit van de MDF Italia Aïku (Soft) kruk

  De collectie Aïku stoele, geïnspireerd op de korte en romantische Japanse gedichten (haiku), is nu ook verkrijgbaar als hoge variant met introductie van deze krukken. De Aïku Stool van MDF Italia - elegant, gezellig en slim - kan worden uitgevoerd met een houten onderstel of met een slede. De slede variant is stapelbaar, waardoor u ook met beperkte ruimte de krukken makkelijk kwijt kunt, bovendien wordt hiermee de dubbele esthetische en functionele aard bevestigd. De schaal is verkrijgbaar in alle mogelijkheden die beschikbaar zijn voor de stoel, inclusief het comfortabele Soft uitvoering met gewikkelde gewatteerde schaal. Net als de stoel, werd de Aïku kruk ontworpen voor huizen, restaurants - in het bijzonder aanbevolen voor aan keukentafels, bars en ontmoetingsruimten - en collectieve ruimtes.

  Pot Interieur & MDF Italia

  Heeft u reeds een keuze gemaakt en wenst u een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem contact met ons op! Ook voor meer informatie kunt u onze interieuradviseurs bereiken via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

  ^