Silvana Support Paars kussen

Het Silvana Support Paars kussen (voorheen Emerald) is een gemiddeld zacht en ondersteunend hoofdkussen

  • Voor een gemiddelde zachte ondersteuning
  • Voorzien van neksteun en schoudercontour
  • Bijzonder elastisch en ventilerend
  • Verkrijgbaar in drie formaten

Artikelnummer
291769
€ 120,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Support Paars kussen (voorheen Emerald) is een gemiddeld zacht kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is zeer geschikt voor op een normaal matras en als u een gemiddeld postuur heeft.

Het kussen is voorzien van een neksteun van zacht Vita Talalay latex wat bijzonder elastisch en ventilerend. Daarnaast draagt de schoudercontour bij aan een perfecte aansluiting van de schouders op het kussen.

De bovenvakken van het Emerald kussen zijn gevuld met Comforel Supreme wat zorgt voor een heerlijk zacht kussen. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is.

Silvana Support kussens
De Silvana Support collectie bestaat uit nek ondersteunende hoofdkussens die ontwikkeld zijn in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en ondersteunen uw lichaam optimaal.

De Silvana Support kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten, van extra zacht tot extra stevig. Daarnaast is er ook een extra smal uitvoering uitgebracht. Kortom, er is voor iedereen een geschikt Silvana Support kussen.

Afmetingen

60 x 70 cm
50 x 70 cm
60 x 60 cm

Anderen bekeken ook
^