Silvana Support Blauw kussen

Het Silvana Support Blauw (voorheen Fluorine) is een iets steviger en ondersteunend hoofdkussen

  • Voor een iets stevigere ondersteuning
  • Voorzien van neksteun en schoudercontour
  • Bijzonder elastisch en ventilerend
  • Verkrijgbaar in drie formaten

Artikelnummer
291770
€ 120,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Support Blauw (voorheen Fluorine) is een iets stevigere kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is zeer geschikt voor op een normaal matras of waterbed en als u iets groter dan gemiddeld van postuur bent.

Het kussen is voorzien van een neksteun van heerlijk zacht Vita Talalay latex wat extra elastisch en ventilerend. Daarnaast draagt de schoudercontour bij aan een perfecte aansluiting van de schouders op het kussen.

De bovenvakken van het Fluorine kussen zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo wat zorgt voor een heerlijk zacht kussen. Door de toevoeging van Nature Bamboo is het kussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is.

Silvana Support kussens
De Silvana Support collectie bestaat uit nek ondersteunende hoofdkussens die ontwikkeld zijn in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en ondersteunen uw lichaam optimaal.

De Silvana Support kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten, van extra zacht tot extra stevig. Daarnaast is er ook een extra smal uitvoering uitgebracht. Kortom, er is voor iedereen een geschikt Silvana Support kussen.

Afmetingen
60 x 70 cm
50 x 70 cm
60 x 60 cm

Anderen bekeken ook
^