Minotti Hamilton bank

De Minotti Hamilton is een van de bestsellers uit de collectie van dit Italiaanse topmerk!
Artikelnummer
279011
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Minotti Hamilton bank

Designer: Rodolfo Dordoni

De Minotti Hamilton bank is een sieraad in ieder modern interieur


Net zoals de andere meubelen uit de Minotti serie, is ook de Minotti Hamilton bank ontworpen door de Italiaanse topdesigner Rodolfo Dordoni. Deze stijl van deze ontwerper kenmerkt zich door de strakke lijnen, gecombineerd met de zachte stoffen. Hierdoor past de bank perfect in ieder modern interieur, zonder dat uw inrichting een ongezellige, klinische uitstraling krijgt.

De Minotti Hamilton bank: heerlijk zitcomfort en een strak lijnenspel

De Minotti Hamilton bank combineert heerlijk zitcomfort met een strak lijnenspel. Het design is flexibel, want dankzij het modulaire elementensysteem kunt u de bank geheel op uw leefstijl en inrichting aanpassen. De Hamilton bank is te bekleden met stof en leer, aan u de keuze. Door hoofdsteunen toe te voegen aan de bank geniet u van optimaal comfort.

Profiteer van de mogelijkheden van de meest veelzijdige bank ter wereld

Dankzij zijn veelzijdigheid past de bank niet alleen in een woonkamer of zithoek, maar ook in lobby's, wachtruimten en andere openbare gelegenheden. Hierdoor is de Minotti Hamilton bank ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Kom hiervoor langs in onze showroom of bel naar +31 (0)115 – 53 25 26. Ook kunt u contact met ons opnemen via verkoop@pot.nl.

^