Minotti Andersen bank

Een van de meest comfortabele banken uit de prachtige collectie van Minotti: de Andersen bank!
Artikelnummer
278839
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Rodolfo Dordoni

De toegankelijke Minotti Andersen bank past in ieder interieur


De Italiaanse topontwerper Rodolfo Dordoni ontwierp de toegankelijke Minotti Andersen bank. Deze bank uit De Minotti Andersen collectie bestaat uit een grote 'familie' aan meubelen. De bank kenmerkt zich door het perfecte formaat, de lijnen die prachtig op elkaar aansluiten en de mooie details. Een van deze mooie details is het massieve aluminium onderstel. Dit onderstel heeft een bijna zachte 'glossy' afwerking. Zo zal deze bank een blikvanger in uw huis zijn.

Laat de Minotti Andersen familie toe in uw huis

De Minotti Andersen-familie bestaat uit verschillende meubelen; zoals de Andersen Line, de Andersen Line 'Quilt', de Andersen Slim en de Andersen Slim 'Quilt'. U kunt ieder familielid zelf naar uw wensen samenstellen en bekleden met verschillende stof- en leersoorten, waarmee u de Minotti Andersen bank een geheel eigen uitstraling geeft. Op deze manier past de bank bij ieder interieur.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden van deze bank!

De Minotti Andersen bank is verkrijgbaar in vele verschillende varianten, met verschillende stoffen en met verschillende details. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Wij adviseren u graag als u langskomt in onze showroom in Axel (Zeeland) of belt naar +31 (0)115 – 53 25 26. Verder zijn wij bereikbaar via verkoop@pot.nl.

^