Ligne Roset Plumy bank

Kom helemaal tot rust op de zeer comfortabele Plumy bank van Ligne Roset!

  • Deze iconische bank werd oorspronkelijk ontworpen in 1980
  • Voorzien van een zeer zacht comfort
  • Leverbaar in diverse afmetingen en bekledingen
  • Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan

Artikelnummer
316340
€ 3.462,00
Vanaf € 3.462,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ligne Roset Plumy bank

Designer Annie Hiéronimus

In 2016 kreeg een iconisch model, de Plumy bank van Ligne Roset (1980), een heruitgave, geheel in de stijl van de jaren tachtig en zijn "couch potato generation".

Het comfort van de Ligne Roset Plumy bank

De zeer comfortabele Plumy van Ligne Roset heeft zo'n aangenaam zitcomfort door de volgende 3 elementen die gecombineerd worden:

  • uniek ontworpen structuur van de Plumy gemaakt van aan elkaar gelijmde blokken van polyether schuim en Bultex polyurethaanschuim met verschillende dichtheden
  • zit- en rugkussens gevuld met ganzenveren (85% veren / 15% dons)
  • rugkussens kunnen onder een hoek staan; zitkussens kunnen worden uitgeklapt om alle manieren van zitten en ontspannen te vergemakkelijken (chaise longue-positie)

Ligne Roset en Berden

De Plumy bank ken verschillende afmetingen. Tevens ook verkrijgbaar bij Pot Interieur als fauteuil. Naast de Plumy kunt u ook terecht voor alle andere modellen uit de actuele collectie van Ligne Roset. Heeft u reeds een favoriet, vraag dan een scherpe offerte bij ons aan! Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^