Ligne Roset Manarola bank

In samenwerking met ontwerper Philippe Nigro heeft Ligne Roset weer een comfortabele bank weten toe te voegen aan de collectie. Dit is de Manarola!

  • Als bank verkrijgbaar in twee afmetingen, eventueel met poef
  • Als aanvulling is er ook een (draai)fauteuil leverbaar
  • Het comfort is zeer zacht
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriet!

Artikelnummer
316343
€ 4.463,00
Vanaf € 4.463,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Philippe Nigro

Philippe Nigro maakte het zichzelf in 2016 niet makkelijk door het aangaan van de volgende uitdaging: het extreme comfort van de Ligne Roset-zitmeubelen uit de jaren zeventig opnieuw uitvinden. Met Manarola heeft de designer met succes een type bank ontworpen dat voldoet aan het hoge comfort met daarbij een zeer gastvrije uitstraling.

De comfortabele Ligne Roset Manarola bank

Het metalen frame dat deze vorm geeft, is omhuld met schuim en het gestoffeerde deel van de stoel rust op de elegante massieve houten steunberen die de rug ondersteunen en de basis vormen. Verkrijgbaar in twee afmetingen. Als aanvulling hierop is er een voetenbank met 4 houten - of stalen poten, ook in een briljant gepolijste roestvrijstalen afwerking.

Pot Interieur & Ligne Roset

De Manarola is ook verkrijgbaar als fauteuil op 4 houten poten of op een ronde stalen voet in een glanzend gepolijste roestvrijstalen afwerking, die 360° daarbaar is. Verder zijn alle andere actuele modellen uit de collectie van Ligne Roset verkrijgbaar bij Pot Interieur. Voor meer informatie of een mooie offerte kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^