Flexform fauteuils

Ontdek de voordelen van een Flexform fauteuil. De stoel heeft een tijdloos design met prachtige details. Vraag eenvoudig online een offerte aan.

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina

Flexform fauteuil: een tijdloos design

Een Flexform fauteuil geeft uw zithoek net dat beetje extra. Bekijk de volledige collectie online en raak geïnspireerd. Veel fauteuils van Flexform zijn ook verkrijgbaar als stoel. Ook verschillende stof-en ledersoorten behoren tot de opties. Oftewel, voor ieder interieur vindt u de geschikte fauteuil van Flexform.

Een Flexform fauteuil met Italiaans design

Flexform is een Italiaans merk. De volledige productie, van creatie tot eindproduct wordt in de gemeente Meda, vlakbij Milaan gerealiseerd. Dit familiebedrijf creëert al sinds 1970 exclusieve en duurzame designmeubelen. Alle meubels stralen luxe en comfort uit. Precies wat u zoek voor uw zithoek. Combineer een fauteuil van Flexform bijvoorbeeld met een bank of salontafel en uw woonkamer is compleet!

Tijdloos design

In de interieurbranche hebben we vaak te maken met trends. Maar bij het inrichten van uw interieur wilt u meubels aanschaffen die na 10 jaar ook nog prachtig in uw interieur staan en bij de tijd passen. Het Italiaanse merk Flexform staat bekend om het ontwerpen van tijdloze designs. Of u nu een bank, fauteuil of ander meubel van Flexform aanschaft, jaren later bent u nog steeds blij met deze aanwinst. De volledige collectie bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Axel. Voor vragen kunt u ons bereiken via +31 (0)115 – 53 25 26 en verkoop@pot.nl.

^