Flexform Happy fauteuil

Flexform Happy fauteuil
Artikelnummer
286266
€ 5.489,00
Vanaf € 5.489,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flexform Happy fauteuil

Designer Antonio Citterio

Dit bijzondere ontwerp straalt in elke woonkamer. De zachte vulling van de kussens geeft deze fauteuil een heerlijk comfort en samen met het design maakt dat deze fauteuil helemaal in balans is. Dit is de Flexform Happy fauteuil.

Het design van de Flexform Happy fauteuil

Deze veelzijdige fauteuil, ontworpen door Antonio Citterio, is een echte blikvanger in uw interieur. Het metalen frame van de Happy is duidelijk aanwezig en zorgt samen met de zachte kussens, gevuld met dons, voor de perfecte combinatie. Het gewoven koord aan de achterzijde van koeienhuid geeft de fauteuil net dat beetje extra en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Zelf samen te stellen

Voor het frame heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, namelijk: nickel gesatineerd, chroom of geborsteld staal. Flexform biedt een ruime keuze aan bekledingsmogelijkheden voor de fauteuil.

Het is ook mogelijk de Happy te verkrijgen als chaise longue of als complete bank. Deze kunt u geheel zelf samenstellen met de losse elementen die de Happy-serie kent.

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heerlijk relaxen doe je op de Flexform Happy fauteuil!

  • Deze fauteuil is perfect in balans door het metalen frame met de zachte kussens
  • Het geweven koord aan de achterzijde geeft net dat beetje extra
  • De Happy-serie kent ook andere modules
  • Naar eigen wens samen te stellen

Anderen bekeken ook
^