Cassina banken

Bekijk hier alle banken van Cassina. Typisch Italiaans design. Neem vrijblijvend contact op voor een mooie offerte!

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina

Kies uit de mooiste meubelen van Cassina, zoals een mooie sofa

Bent u op zoek naar een mooie Cassina bank of sofa met Italiaans design, dan bent u bij Pot Interieur aan het juiste adres! U vindt de mooiste meubelen van dit Italiaanse designmerk bij Pot Interieur. Wij hebben ook nog eens de grootste Cassina studio van de Benelux. Cassina heeft veel verschillende banken in de collectie, waaronder de Cassina Maralunga en de Cassina LC2 bank.

Stel uw eigen Cassina bank of sofa samen

Het handige aan de banken en sofa’s van Cassina is dat u deze zelf kunt samenstellen. Bent u op zoek naar een gezellige loveseat, mooie 2-zitsbank of royale hoekbank? Veel banken van dit Italiaanse design merk bestaan uit een modulair elementensysteem. Hiermee kunt u uw ideale bank of sofa samenstellen, waardoor hij altijd in uw interieur past.

Ontworpen door de meesters

De banken en sofa’s van Cassina zijn ontworpen door de beste ontwerpers, waaronder Le Corbusier, Charlotte Perriand en Gerrit Rietveld. De banken en sofa’s hebben niet alleen een prachtig ontwerp, maar ook nog eens een hoogwaardig zitcomfort. Hierdoor kunt u heerlijk ontspannen met een goed boek of genieten van wat quality time met uw vrienden of familie.

Laat u adviseren door onze adviseurs

In onze showroom vindt u veel van de LC-collectie van Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand. U heeft het voordeel dat hier zeer getrainde adviseurs rondlopen die u altijd ondersteunen bij het testen en kiezen van uw nieuwe banken, sofa’s, fauteuils of andere meubels van Cassina. Naast dat we een zeer grote collectie tonen, hebben wij ook veel op voorraad. Dit betekent dat wij doorgaans snel uw nieuwe meubilair kunnen leveren. Hierdoor geniet u vaak al binnen enkele werkdagen van uw nieuwe aankoop.

Bewonder de meubels in onze showroom

Bent u benieuwd welke banken en sofa’s Cassina te bieden heeft? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze showroom van ruim 15.000m². Heeft u vragen over specifieke meubels of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op +31 (0)115 – 53 25 26. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar verkoop@pot.nl.

^