Bert Plantagie Poppy tafel

Deze unieke eetkamertafel heeft door het rechte maar toch ook ronde tafelblad, met fraaie afwerking, een stijlvolle uitstraling.

  • Het onderstel is standaard in antraciet.
  • Tafelblad heeft een dikte van 4 cm.
  • In noten- en eikenhout met lak en olie afwerking.

Artikelnummer
324912
€ 2.323,00
Vanaf € 2.323,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Poppy is een eigentijdse eetkamtafel, dit vanwege de vloeiende lijnen in het ontwerp. De Poppy is een design van Frans Schofer, een designer van meerdere producten van Bert Plantagie. De tafel is een unieke doordat deze rechthoekig/vierkant maar tegelijkertijd ook rond is. Dit door de bijzondere vorm en randafwerking van het tafelblad. Doordat ook het onderstel langs het tafelblad te zien is, heeft de tafel een fraaie uistraling. Dit onderstel is standaard in antraciet maar tevens verkrijgbaar in standaard of niet standaard Bert Plantagie lakkleuren. De tafel is te verkrijgen met eiken- of notenhout en af deze zijn af te werken met een olie of lak, deze lak heeft verschillende beitskleuren. Perfect bij deze tafel is de stoel Flip van Bert Plantagie.

^