Bert Plantagie Maple stoel

Een prachtige eyecatcher in uw eethoek - de Bert Plantagie Maple stoel!

  • Een van de toppers uit de collectie van Bert Plantagie!
  • Stel de Maple stoel naar uw wensen samen
  • Ook verkrijgbaar als draaibare stoel

Artikelnummer
320171
€ 482,00
Vanaf € 482,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Frans Schrofer

Met de Maple heeft Frans Schrofer een bescheiden, organisch ogende stoel ontworpen voor Bert Plantagie. De Maple stoel is voorzien van een eenvoudig design, maar heeft een uitmuntend zitcomfort dat u mag verwachten van dit Nederlandse top design merk. Dit zitcomfort kunt u zelf ook nog naar uw wensen aanpassen. Zo kunt u kiezen voor optionele armleuningen en heeft u de keus om de zitting als draaibare variant uit te laten voeren of juist niet. Daarnaast kunt u optioneel voor wieltjes kiezen, waarmee u de stoel gemakkelijk verplaatst.

Stel de Maple stoel van Bert Plantagie zelf samen

De Maple stoel is verkrijgbaar met een stalen frame of houten onderstel (Maple Wood). Hiermee stemt u de stoel gemakkelijk af op de rest van uw eethoek.
Tevens is het ook mogelijk de stoel met verschillende stof- of leersoorten, of een mooie combinatie hiervan, te bekleden.

Bert Plantagie Maple actie

De Maple stoel is nu in leer 2 zeer scherp geprijsd, vraag naar onze aanbieding!

^