Avek 1927 Boxspring

De Avek 1927 is een drielaags boxspring met een comfortabele pocketveringmatras

  • Boxspring met strakke vormgeving
  • Met comfortabel matras en topmatras
  • Voorzien van vijf comfortzones

Artikelnummer
290966
€ 5.295,00
Vanaf € 5.295,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Avek 1927 Boxspring

De Avek 1927 boxspring verwijst naar het oprichtingsjaar van Avek. De comfortabele boxspring is ontworpen voor het 80-jarige jubileum van Avek, maar is vanwege het succes toegevoegd aan de vaste Avek beddencollectie. De basis van de 1927 is een drielaags boxspring met een duurzame pocketveringsmatras. De matraskern is voorzien van vijf comfortzones, zodat uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Bovenop het matras ligt een comfortabel topmatras met een kern van OptiFoam, latex of Talalay. Kortom, de Avek 1927 boxspring is uw garantie voor een goede nachtrust.

De Avek 1927 boxspring bestaat standaard uit

- Boxspring (vast of elektrisch)
- Hoofdbord (Original, Button of Block)
- 5 zone pocketveer matras (standaard, stevig of extra stevig)
- Topmatras (OptiFoam HR of tegen een meerprijs geperforeerd latex of Talalay latex)

De boxspring 1927 zelf samenstellen

Voor de boxspring heeft u de keuze uit verschillende formaten. De boxspring is leverbaar in diverse stoffen en kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een vaste en een verstelbare uitvoering. 1927 is leverbaar met verschillende poten en hoofdborden. U kunt voor het matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De topper is verkrijgbaar in een Optifoam HR, geperforeerd latex of Talalay latex variant. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte 1927 boxspring samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^