Avek Fier boxspring

De Avek Fier boxspring heeft een heerlijk ligcomfort en een doordachte vormgeving

  • Boxspring met strakke vormgeving
  • Met comfortabel matras en topmatras
  • Optimale doorluchting en goede ventilatie
  • De oplossing voor koude voeten - de voetverwarming die in ieder Avek matras is geïntegreerd!

Artikelnummer
303013
€ 2.150,00
Vanaf € 2.150,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Hans Daalder

De Avek Fier boxspring heeft een moderne vormgeving en een heerlijk ligcomfort. De ontwerper Hans Daalder gaf de boxspring de naam ‘Fier’, dit is een ander woord voor trots. En dat is hij zeker op de boxspring! Hij liet zich inspireren door het prachtige Friese land. Het frisse gevoel van de natuur komt tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Dit draagt bij aan een goede nachtrust en een optimaal fris ochtendgevoel. De boxspring is voorzien van drie comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) die zijn samengesteld uit kwaliteitsmaterialen. Kortom, de Avek Fier boxspring is uw garantie voor jarenlang een goede nachtrust. 

De Avek Fier boxspring bestaat uit:
- Boxspring (vast of elektrisch)
- Hoofdbord (de Flak, de Line of de Style)
- 5 zone pocketveer matras (standaard, stevig of extra stevig)
- Topmatras (OptiFoam koudschuim - deze is standaard inbegrepen - of Innerzone latex tegen een meerprijs van 200,-)

De boxspring Fier zelf samenstellen
Voor de boxspring heeft u de keuze uit verschillende formaten, stoffen en kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een vaste en een verstelbare uitvoering. Fier is leverbaar met 3 verschillende hoofdborden. U kunt voor het matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De topper is verkrijgbaar in een Optifoam goudschuim of Innerzone latex variant. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Avek Fier boxspring samen te stellen.

^