Pilat&Pilat Elfriede kast

De Pilat & Pilat Elfriede kast van hout heeft een prachtige rustieke uitstraling

  • Tijdloze kast met een strakke vormgeving
  • De kast oogt luchtig door de ranke poten
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
295985
€ 2.223,00
Vanaf € 2.223,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pilat&Pilat Elfriede kast

Designers Sjalt Pilat en Peter Tromop, 2018

De Pilat & Pilat Elfriede is een compacte, houten kast met veel opslagruimte. De kast heeft een rustieke uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen. De Elfriede kast is vervaardigd uit hout en is geplaatst op een fijne houten onderstel. De deuren zijn aan de bovenkant voorzien van komgrepen waardoor ze eenvoudig geopent kunnen worden. De kast biedt vele mogelijkheden, bijvoorbeeld als roomdivider. De Pilat & Pilat Elfriede kast past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

De kast Elfriede zelf samenstellen


De kast is leverbaar in diverse afmetingen: in drie hoogtes 70,5/ 95/ 119 cm, in twee breedtes 130/ 257,5 cm en drie dieptes 39,5/ 46/ 53 cm. De poothoogte is standaard 20 cm. Daarnaast heeft u de keuze uit vier soorten hout: eiken, iepen, licht iepen of walnoot. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^