Spectrum Tangled kabinet

Het Spectrum Tangled kabinet heeft een bijzonder lijnenspel!

  • Ontworpen door Nederlandse designer Carolina Wilcke
  • Industrieël design met een speelse vormgeving
  • Het frame is uitvoerbaar in taupe of zwart
  • Ook verkrijgbaar als woonkamertafels en vitrinekast

Artikelnummer
325406
€ 3.223,00
Vanaf € 3.223,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Desiger: Carolina Wilcke - 2015

Het Tangled kabinet van Spectrum is ontworpen door Carolina Wilcke. Zij kreeg inspiratie voor dit ontwerp van stalen balken uit industriële gebouwen. Door te experimenteren met diverse vormen en constructies onstond Tangled: twee aparte vormen die samen één zijn.

Het frame van het Tangled kabinet is uitvoerbaar in zwart of taupe. Op deze kast liggen vier glazen bladen op vier verschillende niveau's, deze zijn uitvoerbaar in helder glas of antraciet rookglas. Door de fijne vorm en de industriële vormgeving trekt het Tangled kabinet in ieder interieur de aandacht!

Afmetingen (BxDxH): 168 x 51 x 92 cm

Deze wandkast is ontworpen als onderdeel van de Tangled-serie van Spectrum. Wilcke heeft ook andere meubelstukken ontworpen voor deze serie, namelijk de Spectrum Tangled salontafel en Spectrum Tangled vitrinekast.

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke (1980) studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven in 2009. Vervolgens richtte ze haar eigen studio op, waar ze zich bezighoudt met design producten en interieurinrichtingen. Haar ontwerpen worden bij verschillende galerieën tentoon gesteld en er zijn diverse meubelontwerpen van haar opgenomen in collecties van toonaangevende meubelmerken.

^