Spectrum Tangled vitrine

De stoere Spectrum Tangled vitrine heeft een bijzonder lijnenspel!

  • Ontwerp van Carolina Wilcke
  • Met een zwart of taupe frame
  • Uitvoerbaar met helder of rookglas
  • Industrieël design

Artikelnummer
325407
€ 4.828,00
Vanaf € 4.828,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Carolina Wilcke - 2017

De Spectrum Tangled vitrine is de nieuwste toevoeging aan de Tangled-collectie. Ontwerper Carolina Wilcke haalde inspiratie op uit stalen raamkozijnen die vaker terugkomen in industriële gebouwen. Wat u ook in deze kast neerzet, trekt samen met dit stoere ontwerp de aandacht.

Deze vitrine is uitvoerbaar met een zwart of taupe stalen frame. Het glas is uitvoerbaar in helder glas of antraciet rookglas. De kast heeft vier planken waar u uw spullen kunt tentoonstellen met een tussenruimte van 34 cm. De kast kan aan beide zijkanten worden opengemaakt en is voorzien van een sluiting met een magneet. Ook is het mogelijk om de sluiting op aanvraag te voorzien van een hangslot.

Afmetingen (BxDxH): 86 x 40 x 158 cm

De Tangled-serie bestaat uit verschillende meubelen. Zo bestaat naast deze prachtige vitrinekast ook nog de Spectrum Tangled salontafel en het Spectrum Tangled kabinet.

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke (1980) studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven in 2009. Vervolgens richtte ze haar eigen studio op, waar ze zich bezighoudt met design producten en interieurinrichtingen. Haar ontwerpen worden bij verschillende galerieën tentoon gesteld en er zijn diverse meubelontwerpen van haar opgenomen in collecties van toonaangevende meubelmerken.

^