Interlübke Grid kast

De Grid kast van Interlubke is een echte eyecatcher in iedere ruimte

  • Deze multifunctionele kast staat mooi in vrijwel elk interieur
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Berg eenvoudig dingen op door te kiezen voor de kastinzetten
  • Alle onderdelen zijn individueel verkrijgbaar in verschillende kleuren

Artikelnummer
283507
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Interlübke Grid kast

Designer Janke Coste Design

Dit veelzijdige kastensysteem van Interlübke past in vrijwel elk interieur door het slanke en moderne uiterlijk. De kast is zeer sterk ondanks het ranke design en geheel naar eigen wensen samen te stellen. Maak kennis met de multifunctionele Grid kast.

De veelzijdigheid van de Interlübke Grid kast

Door te kiezen voor de Grid kast van Interlubke brengt u een nieuw en uniek kastensysteem in huis. De kast heeft een modern en slank uiterlijk. Het frame is ondanks het fijne design ontzettend sterk, waardoor u makkelijk zware boeken of grote objecten in de Grid kunt plaatsen.

Wat de Grid kast zo uniek maakt, is de mogelijkheid om deze geheel zelf samen te stellen. Of u nu dingen op wil bergen of juist wil laten zien, het kan allemaal. Wanneer u spullen wil opbergen kunt u kiezen voor de kastinzetten, bestaande uit verschillende soorten laden, deuren en kleppen. Alle onderdelen, ook de achterpanelen, planken en zijpanelen, zijn individueel verkrijgbaar in diverse kleuren.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^