Montis Back Me Up fauteuil

De Montis Back Me Up fauteuil heeft een hoog zitcomfort

  • Elegante en tijdloze vormgeving
  • Verkrijgbaar in twee varianten
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
290119
€ 2.179,00
Vanaf € 2.179,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Montis Back Me Up fauteuil

De Montis Back Me Up fauteuil heeft een heerlijk zitcomfort door de ruime rugleuning en de armleuningen die u graag ondersteunen. Arian Brekveld ontwierp in 2016 de eetkamerstoel Back Me Up. Hieruit volgde in 2017 twee fauteuils met dezelfde elegante vormgeving: Back Me Up Salon en Back Me Up Lounge. De Back Me Up serie biedt een perfecte ondersteuning in het dagelijkse leven. De fauteuil past door zijn klassieke en tijdloze vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Back Me Up zelf samenstellen

De fauteuil is verkrijgbaar in twee varianten: de Back Me Up Salon en de Back Me Up Lounge. Daarnaast is er ook een Back Me Up eetkamerstoel verkrijgbaar. U heeft de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren, waardoor u de Back Me Up fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de binnenkant van de fauteuil een andere kleur of stof te geven dan de buitenkant. De fauteuil is leverbaar met een draaivoet van aluminium of vier houten poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^