Leolux Kudo fauteuil

Geniet van de comfortabele Kudo fauteuil van Leolux.

  • De fauteuil heeft eigentijds design, ongeëvenaard comfort. Hoogwaardige materialen en ergonomisch ontwerp.
  • Vakmanschap en detail van Leolux creëren een visueel statement.
  • Perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.
  • Comfort en pracht voor leesstoel of designstuk in één.

Artikelnummer
339441
€ 2.145,00
Vanaf € 2.145,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Leolux Kudo fauteuil betovert met zijn moderne ontwerp en ongeëvenaarde gemak. Met hoogwaardige materialen is de Kudo een schitterende aanvulling op ieder interieur. Het ergonomische design van de fauteuil biedt een perfecte combinatie tussen esthetiek en bruikbaarheid. De zetel en rugleuning zijn met precisie vervaardigd om de best mogelijke steun te geven, terwijl de sierlijke, gebogen lijnen een visueel statement creëren.

De Kudo fauteuil weerspiegelt het vakmanschap van Leolux, een gerenommeerd meubelmerk dat bekendstaat om zijn oog voor detail en hoogwaardige afwerking. De variëteit aan beschikbare stoffen en ledersoorten stelt je in staat de fauteuil aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en interieur.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele leesstoel of een opvallend designstuk, de Leolux Kudo fauteuil voldoet aan beide behoeften. Zijn tijdloze ontwerp en duurzame constructie verzekeren dat je jarenlang kunt genieten van zowel het comfort als de pracht van deze magnifieke fauteuil.

Afmetingen:

Hoog B74 X D93 X H100cm

Laag B74 X D87 X H80cm

^